Hängematte

Bei CheapOutdoor am besten kaufen Hängematte für Ihre Ferien oder für zu Hause. Eine Hängematte bietet das ultimative Gefühl. Zu Hause in der Hängematte, oder während Sie auf Urlaub nach einem schönen Spaziergang der Hängematte und...
Lees meer

Bei CheapOutdoor am besten kaufen Hängematte für Ihre Ferien oder für zu Hause. Eine Hängematte bietet das ultimative Gefühl. Zu Hause in der Hängematte, oder während Sie auf Urlaub nach einem schönen Spaziergang der Hängematte und entspannen, beides zu genießen.


Minder

Wat is een hangmat?

De hangmat is de uitvinding van de Taíno indianen, zij gebruikten de hangmat als slaapplek en niet zoals wij nu veel gewend zijn. Als je op reis gaat en je weet dat je mogelijkheden hebt om je hangmat op te hangen is dit een goeie oplossing om je slaapmat thuis te laten. Met een hangmat heb je weinig nodig om snel een dutje te kunnen doen.

Hangmat: ultiem genieten van je vrijheid

Een hangmat is het ultieme bed om te genieten van je vrijheid. Doordat de hangmat compact is als je hem opbergt kan hij ook gemakkelijk mee in je backpack in plaats van een slaapmat. Ook het gewicht is natuurlijk erg laag wat zeker mensen die van licht reizen houden aanspreekt. In ons assortiment hebben we ook een hangmat met een dakje waardoor je ook nog eens droog kan slapen. Geniet van je vrijheid met een hangmat tijdens je vakantie of thuis in de achtertuin.

Lieblings-Video

Top-seller

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95