Noodfluitje

In CheapOutdoor finden Sie die beste Auswahl an noodfluitjes. Wenn Sie brauchen, wollen Sie ein signal von dem, was Sie in Ihrer Umgebung hören können, ein noodfluitje zu testen. Nehmen Sie ein noodfluitje ist immer mit Ihnen auf Reise,...
Lees meer

In CheapOutdoor finden Sie die beste Auswahl an noodfluitjes. Wenn Sie brauchen, wollen Sie ein signal von dem, was Sie in Ihrer Umgebung hören können, ein noodfluitje zu testen. Nehmen Sie ein noodfluitje ist immer mit Ihnen auf Reise, so dass Sie eine gute Stimme haben kann gehört werden.


Minder

Wat is een noodfluitje?

Een noodfluitje is een fluitje dat je kan helpen anderen duidelijk te maken dat jij in gevaar verkeert. Op plekken waar weinig mensen komen kan een noodfluitje de uitkomst bieden om je locatie door te geven als je zelf niet meer kan reizen.

Noodfluitje: je locatie laten horen

Met een noodfluitje kan je in geval van nood je locatie doorgeven. Een noodfluitje is zeer compact en kan vaak om je nek gedragen worden. Ook kan je hem in je vaste kit meenemen in je backpack zodat je hem altijd bij je hebt.

Ook op het water kan een noodfluitje je helpen in moeilijke situaties. Een noodfluitje geeft door er op te blazen precies jouw locatie door. Mensen die je kunnen helpen kunnen het geluid van het noodfluitje van grote afstand al horen en daarmee naar de locatie komen waar jij in gevaar verkeert.

De fluitjes zijn meestal van aluminium gemaakt waardoor ze licht van gewicht zijn en ook goed bestand tegen eventueel vocht in de buitenlucht.

Lieblings-Video

Top-seller

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95