Reinigungsmittel

Bei CheapOutdoor kaufen Sie die besten Reiniger für Ihre outdoor-Bekleidung. Vor allem für die Kleidung, die Sie im freien verwendet, es gibt Reinigungsmittel, die geeignet ist, die technische Materialien, die verwendet werden. Mit diesem...
Lees meer

Bei CheapOutdoor kaufen Sie die besten Reiniger für Ihre outdoor-Bekleidung. Vor allem für die Kleidung, die Sie im freien verwendet, es gibt Reinigungsmittel, die geeignet ist, die technische Materialien, die verwendet werden. Mit diesem Reinigungsmittel, verlängern Sie die Lebensdauer Ihrer outdoor-Bekleidung.


Minder
 • 21.95

  21.95

  Technische Reinigungsmittel für die speziellen Merino-und wolllen outdoor-Bekleidung in einer kleinen Flasche von 300 ml.

  Technische Reinigungsmittel für die speziellen Merino-und wolllen outdoor-Bekleidung in einer kleinen Flasche von 300 ml.

 • 19.95

  19.95

  Ein technisches Waschmittel für outdoor-Kleidung, zusammen mit einer Werkstatt für die Wasserabweisung (Eco-friendly), für diese zurück zu bringen. In praktischen Fläschchen mit 75 ml.

  Ein technisches Waschmittel für outdoor-Kleidung, zusammen mit einer Werkstatt für die Wasserabweisung (Eco-friendly), für diese zurück zu bringen. In...

 • 13.95

  13.95

  Eine sehr effektive conditioner für alle baselayers wieder zu aktualisieren, zu erweichen und Gerüche zu neutralisieren.

  Eine sehr effektive conditioner für alle baselayers wieder zu aktualisieren, zu erweichen und Gerüche zu neutralisieren.

Wat is outdoor wasmiddel?

Voor kleding die je veel buiten draagt en die met speciale technische stoffen zijn vervaardigd is er wasmiddel dat de levensduur van de technieken behoudt en zorgt dat het niet verloren gaat tijdens het wassen.

Outdoor wasmiddel: voor behoud van je kleding

Op alle kledingstukken geeft de fabrikant aan hoe je de kleding dient te wassen. Dit is de belangrijkste informatie voor het betreffende artikel. Om te zorgen dat je kleding de technieken behoudt die gebruikt zijn, zijn er wasmiddelen en impregneermiddelen die speciaal gemaakt zijn voor outdoor kleding.

Wasmiddel voor Merino wol, voor softshells of voor kleding met dons wordt ontwikkelt om de eigenschappen van de stof en de materialen te behouden of te verbeteren. Er zijn sets wasmiddel waarmee je eerst de kleding kan wassen en daarna het tweede flesje kan gebruiken om hem weer waterproof mee te maken.

Belangrijke tips voor het wassen voor outdoor kleding zijn om alles binnenste buiten te wassen en te zorgen dat je geen wasverzachter gebruikt. Dit in combinatie met de speciale outdoor wasmiddelen zorgt er voor dat je kleding nog langer mee gaat

Lieblings-Video

Top-seller

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95