Schneiden

In CheapOutdoor zu kaufen, die besten outdoor-Säge, mit Ihnen zu nehmen, wenn Sie Zelten gehen heraus. Wenn Sie in der Natur müssen Sie ein Lagerfeuer, eine Säge ist sehr nützlich. Der kompakte in-und outdoor-cutting-concerns...
Lees meer

In CheapOutdoor zu kaufen, die besten outdoor-Säge, mit Ihnen zu nehmen, wenn Sie Zelten gehen heraus. Wenn Sie in der Natur müssen Sie ein Lagerfeuer, eine Säge ist sehr nützlich. Der kompakte in-und outdoor-cutting-concerns leichter.


Minder
 • 73.95

  73.95

  Diese Kombination von Axt und die Säge ist eine ultimative combo, die während einer Wanderung. Kompakte Axt mit Handsäge Speicher in Griff und praktisch es ist.

  Diese Kombination von Axt und die Säge ist eine ultimative combo, die während einer Wanderung. Kompakte Axt mit Handsäge Speicher in Griff und praktisch es ist.

  In winkelwagen
  I

Wat is een outdoor zaag?

Een outdoor zaag is een stuk compacter en kleiner dan een normale zaag. Omdat de zaag mee moet op vakantie mag de zaag niet heel groot zijn maar moet wel zijn werk goed kunnen doen. Op de camping komt een outdoor zaag van pas.

Zaag: kamperen doe je met een outdoor zaag

Omdat je een outdoor zaag in je bagage mee moet nemen dient deze compact en klein te zijn. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen dat je toch een zaag kan gebruiken maar niet een te groot gereedschap mee hoeft te nemen onderweg.

Een draadzaag is een van deze oplossingen, extreem compact maar met een tool als deze zal je versteld staan wat je nog om kan halen met een draadzaag.

De opklapbare zaag is ook gemakkelijk om mee te nemen voor onderweg, zowel qua gewicht als formaat is dit ook een outdoor zaag die je prima mee kan nemen op een trektocht.

Naast deze twee handige tools is er ook nog de bijl met ingebouwde zaag, Dit is helemaal een compleet set waarmee je en een zaag en een bijl bij de hand hebt om alles in één keer af te kunnen maken.

Lieblings-Video

Top-seller

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95