A backpack with a water bag

CheapOutdoor the best range of backpacks with a water bag for use during the exercise. With hydropack, is it possible to have no interruption in the exercise of your fluid to fill it. Therefore, it is a waterrugzak is especially useful when it...
Lees meer

CheapOutdoor the best range of backpacks with a water bag for use during the exercise. With hydropack, is it possible to have no interruption in the exercise of your fluid to fill it. Therefore, it is a waterrugzak is especially useful when it is walking, biking, hiking, trekking, or backpacking.


Minder

Wat is een hydropack?

Een hydration pack, afgekort hydropack, is simpelweg een rugzak met een ingebouwde waterzak. Deze waterzak dient als handig alternatief voor een bidon. De rugzak met waterreservoir meer capaciteit heeft voor jouw drinken. Een waterzak rugzak is daarom heel handig wanneer je langer dan drie uur sport en tussendoor geen tijd hebt om een bidon bij te vullen.

Waarom kiezen voor een rugzak met waterzak

Of je nou een lange wandeling maakt of je gaat hardlopen, het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Een waterrugzak biedt hier de ideale oplossing voor omdat je je activiteiten niet hoeft te onderbreken om gehydrateerd te blijven. Ook biedt een hydropack een goede oplossing omdat je niet meerdere flessen water mee hoeft te nemen, het water zit namelijk allemaal in de waterzak die in de rugzak zit. Daarnaast hoef je tijdens je activiteiten niet te stoppen, je kunt gemakkelijk tijdens het sporten water drinken. Je kunt er voor kiezen om een drink systeem aan te schaffen die je in je eigen rugzak stopt, daarnaast biedt CheapOutdoor een groot aanbod aan rugzakken met geïntegreerde waterzak, deze bieden het meeste draagcomfort.

Water rugzak: meer dan een waterreservoir

Een rugzak inclusief waterzak is natuurlijk ook handig voor het meenemen van andere benodigdheden. De handige opbergvakjes in de de rugzak bieden namelijk plek voor wat te eten zoals een reep of banaan, pleisters voor een klein ongelukje of elektronische apparatuur. Een hydration pack is multifunctioneel en mag daarom zeker niet ontbreken bij jouw sportoutfit.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95