Converter / adaptor

CheapOutdoor provides the very best converter / adaptor for a trip around the world. Don't forget your converter / adaptor is not advised if you plan to go abroad, because in some countries you can get your phone recharged with the...
Lees meer

CheapOutdoor provides the very best converter / adaptor for a trip around the world. Don't forget your converter / adaptor is not advised if you plan to go abroad, because in some countries you can get your phone recharged with the battery charger that you are using right now. The converter / adaptor if it is successful, however.


Minder

Wat is een wereldstekker?

Een wereldstekker is een adapter waarmee je in alle landen rondom de wereld jouw telefoon of laptop mee kan opladen. Je stopt aan één kant jouw stekker van thuis in de wereldstekker en aan de andere kant heb je de juiste aansluiting waarmee je uiteindelijk kan opladen.

Wereldstekker: opladen in alle landen

Over de hele wereld worden verschillende aansluitingen gebruikt om de apparaten op te kunnen laden. Om dit op te lossen kan je gebruik maken van een wereldstekker. Deze adapter maakt het mogelijk dat je je eigen aansluiting aan de ene kant hebt en de aansluiting van het land waar je naartoe reist aan de andere zijde.

Daarnaast worden er in verschillende landen andere netspanning gebruikt dan in Nederland. Op de apparaten die je mee wilt nemen staat aangegeven voor welke netspanning deze geschikt zijn. Een wereldstekker is geen spanningsomvormer, dus kan hierin niks betekenen. Ook de lichtnet frequentie kan anders zijn dan in Nederland (50 Hertz), hierdoor is het ook mogelijk dat het apparaat niet goed werkt. Let hierop als je naar het buitenland gaat.

Naast het voordeel van een wereldstekker dat hij de juiste aansluiting heeft voor het land waar je naartoe gaat zijn er onder de wereldstekkers ook leuke extra’s zoals het opladen van je telefoon met de USB aansluiting op de wereldstekker. Hiermee kan je je adapter thuis laten wat weer gewicht bespaart.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95