Detergent

At CheapOutdoor you buy the best cleaner for your outdoor clothing. Especially for the clothes you are used outdoors, there is detergent that is suitable for the technical materials that are used. With this detergent you extend the life...
Lees meer

At CheapOutdoor you buy the best cleaner for your outdoor clothing. Especially for the clothes you are used outdoors, there is detergent that is suitable for the technical materials that are used. With this detergent you extend the life of your outdoor clothing.


Minder
 • 18.95

  18.95

  A technical detergent for outdoor clothing, together with a repairer for the water repellency (Eco friendly), for this bring back. In convenient vials of 75 ml.

  A technical detergent for outdoor clothing, together with a repairer for the water repellency (Eco friendly), for this bring back. In convenient vials of 75 ml.

 • 12.95

  12.95

  A very effective conditioner to all baselayers again to refresh, soften and odors to neutralize.

  A very effective conditioner to all baselayers again to refresh, soften and odors to neutralize.

Wat is outdoor wasmiddel?

Voor kleding die je veel buiten draagt en die met speciale technische stoffen zijn vervaardigd is er wasmiddel dat de levensduur van de technieken behoudt en zorgt dat het niet verloren gaat tijdens het wassen.

Outdoor wasmiddel: voor behoud van je kleding

Op alle kledingstukken geeft de fabrikant aan hoe je de kleding dient te wassen. Dit is de belangrijkste informatie voor het betreffende artikel. Om te zorgen dat je kleding de technieken behoudt die gebruikt zijn, zijn er wasmiddelen en impregneermiddelen die speciaal gemaakt zijn voor outdoor kleding.

Wasmiddel voor Merino wol, voor softshells of voor kleding met dons wordt ontwikkelt om de eigenschappen van de stof en de materialen te behouden of te verbeteren. Er zijn sets wasmiddel waarmee je eerst de kleding kan wassen en daarna het tweede flesje kan gebruiken om hem weer waterproof mee te maken.

Belangrijke tips voor het wassen voor outdoor kleding zijn om alles binnenste buiten te wassen en te zorgen dat je geen wasverzachter gebruikt. Dit in combinatie met de speciale outdoor wasmiddelen zorgt er voor dat je kleding nog langer mee gaat

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95