Hat

At CheapOutdoor buy you the best hat for your head to keep warm. A hat is an easy accessory that makes your head hot during the cold days. Make sure that you are not cold with a nice warm hat.

Wat is een muts?

Een muts is een slap hoofddeksel. Een heerlijk zachte muts draagt lekker en houdt je hoofd lekker warm tijdens de koudere dagen. Er zijn mutsen in verschillende soorten en maten. Bij erge kou is een muts die je over je oren kan trekken erg lekker.

Muts: verlies geen warmte bij je hoofd

Een van de plekken op je lichaam waar je snel warmte verliest is je hoofd. Tijdens de koude dagen moet je deze warm houden met een muts.

Tegenwoordig is een muts ook een modeaccessoire die je naast alleen met de kou ook als accessoire kunt dragen. Wij hebben zowel kindermutsen, beanie’s als thinsulate mutsen op voorraad die vooral gericht zijn op de kou tijdens jouw avonturen buiten.

Wil je alleen je hoofd koel kouden of kies je er ook voor om je oren lekker warm te houden?

Voor alle mutsen zijn materialen gebruikt die je lekker warm houden. Er zijn mutsen bij die gevoerd zijn met fleece wat lekker zacht aan voelt. De kindermutsen zijn in diverse leuke kleuren met een bolletje op het hoofd.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95