Houtsnijmes

In CheapOutdoor you will find the best range of houtsnijmessen. A houtsnijmes, you can find yourself totally self-sufficient by creating their own spoon and bowl to make it. A fun hobby if you get a lot out of you.

Wat is een houtsnijmes?

Een houtsnijmes is een speciaal mes waarmee je hout kan bewerken. De messen hebben verschillende vormen om verschillende gebruiksvoorwerpen mee te kunnen maken. Een eigen lepel of schaal maken om zelf te kunnen gebruiken maak je met een houtsnijmes.

Houtsnijmes: houtbewerking voor outdoor mensen

Door hout te bewerken en zelf je eigen gebruiksvoorwerpen te maken met een houtsnijmes voel je je nog meer verbonden met de natuur. Bushcraft mensen die helemaal zelfredzaam willen zijn kunnen met een houtsnijmes de mooiste lepels, bekers etc maken.

Een houtsnijmes is een scherp mes waarmee je voorzichtig moet zijn als je ermee gaat beginnen. Maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt ben je niet meer te stoppen. Lepels, borden, bekers en kommen, allemaal voorwerpen die je met een houtsnijmes kan maken en waarvan je zelf gebruik kan maken in de natuur.

De houtsnijmessen zijn er in verschillende vormen. Een houtsnijmes met een half rond lemmet bijvoorbeeld gebruik je om een kommetje uit te hollen nadat je het met een recht mes hebt uitgesneden.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95