Mosquito net

At CheapOutdoor you buy the best mosquito net for travel. The mosquito net ensures that your night will not be disturbed by pesky insects. In some countries, it even to health problems. Therefore, take your mosquito net along.

Wat is een muskietennet?

Een muskietennet is een net om muskieten of andere insecten te weren uit je bed. Het muskietennet wordt ook wel klamboe genoemd. Het net hang je op boven je bed en valt dan helemaal over je bed waardoor deze je beschermt tegen de insecten. Het muskietennet of klamboe wordt geleverd met een opbergzakje waar je het muskietennet in kan opbergen.

Muskietennet: ongestoord en veilig slapen

Het muskietennet zorgt ervoor dat je niet ’s nachts gestoord wordt door een mug die om je hoofd heen zoemt. In gebieden van malaria en/of dengue is het beter een klamboe of muskietennet te kopen die geïmpregneerd is. De netten zijn compact opgeborgen in een zakje waardoor ze als reisklamboe gemakkelijk mee te nemen zijn in je tas. De muskietennetten zijn leverbaar in één- en tweepersoons maten. Ook zijn er de compactere reisklamboes voor in je backpack tijdens een hike waar je alleen over je slaapmat een net nodig hebt. Met een muskietennet ben je gegarandeerd van ongestoord en veilig slapen van insecten.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95