Munitiekist

CheapOutdoor provide the best munitiekisten, both for geocaching and also as a decoration in the living room. Original munitiekist out of the army as a great storage box storage box function, or as a decoration piece in your room.

Wat is een munitiekist?

In het leger wordt de munitie (kogels etc) opgeslagen in stalen kisten die met een speciale klem vast worden gezet. Voor elke maat munitie is er een aparte maat munitiekist. De kisten worden gebruikt voor opslag als ook als decoratie.

Munitiekist: origineel en stevig

Een munitiekist is een stevige stalen box met een speciale sluiting. Omdat deze munitiekisten in het leger echt zijn gebruikt kan het zijn dat er hier en daar een deuk of een kras in de kisten zit, maar dit maakt ze nog unieker. Geen één van deze munitiekisten is hetzelfde.

We hebben wel eens een reeks gehad die aan de zijkant voorzien waren van een oranje stip die er met verf op was gespoten. Dit maakt de munitiekisten nog unieker. Zowel als opbergbox zijn de munitiekisten goed te gebruiken als ook als decoratie in je kamer.

Een stoere munitiekist waar een verhaal achter zit vindt iedereen interessant om te zien. Ook met het geocachen kom je de munitiekist veel tegen, een grote cache met veel opbergmogelijkheden.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95