Opbergcapsule

In CheapOutdoor you will find the best range of opbergcapsules. A opbergcapsule keep small, important items dry when you found out that the activities of the business are. A small storage unit to be waterproof by a rubber o-ring.

Wat is een opbergcapsule?

Een opbergcapsule is een kleine metalen koker waar je klein spul in kan opbergen. Doordat bij het schroefdraad van de opbergcapsule een rubberen ring is gemonteerd blijft alles in de opbergcapsule droog. Deze opbergcapsules zijn erg handig voor op het water.

Opbergcapsule: kleine belangrijke spullen droog bewaren

De opbergcapsules zijn leverbaar in 3 verschillende maten, S, M en L. Even afhankelijk hoeveel kleine spulletjes je hebt om op te bergen kies je één van de drie maten opbergcapsules. Ook zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus als je met meerdere mensen op stap gaat kan je voor iedereen een aparte kleur nemen.

Doordat de buitenzijde van de capsules van aluminium is kunnen ze goed tegen een stootje. De rubberen ring zorgt ervoor dat de twee losse delen waterdicht blijven door het dichtschroeven. Met de keyring kun je de opbergcapsule overal ophangen of aan hangen zodat je hem onderweg niet kwijt raakt.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95