Reishanddoek

In CheapOutdoor you can buy the best reishanddoeken. A reishanddoek, it is nice and compact, and it dries a lot faster than a regular towel, allowing you to get on the road if you want to you in the morning, have a wash.

Wat is een reishanddoek?

Een reishanddoek is een compacte handdoek die veelal van microvezel is gemaakt. Deze stof droogt een stuk sneller dan een normale handdoek. Zeker als je op reis bent zijn deze handdoeken ideaal om te gebruiken.

Reishanddoek: snel droog en compact

Doordat de reishanddoek snel droog is zijn dit de handigste handdoeken om mee te nemen op reis. De handdoeken worden meestal geleverd in een handig opbergzakje waarmee je ze goed in je rugtas kan opbergen.

Ze zijn leverbaar in meerdere maten en kleuren waarmee je voor iedereen een setje kan kopen om ze uit elkaar te houden. De sneldrogende handdoeken zijn vaak gemaakt van microvezel in plaats van nylon. Sommige van deze sneldrogende reishanddoeken zijn binnen 15 minuten droog.

Ook is het geen probleem deze reishanddoeken een paar dagen achter elkaar te gebruiken.

Wij hebben de handdoeken wel eens op de backpack gebonden ’s ochtends na het wassen en als je dan koffie ging drinken pakten we ze weer in om in de backpack droog op te bergen.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95