Small backpack

CheapOutdoor has the best offer for a small backpack. With a small backpack is a daypack or small backpack meant. Backpacks for everyday use or for a tour of a day fall under the small backpack.

Wat is een kleine rugzak?

Alle rugzakken die kleiner zijn dan een grote backpack hebben wij onder de kleine rugzak geplaatst. De kleine rugzak is een rugzak die je voor dagelijks gebruik met reizen gebruikt of als je een dagje op pad gaat.

Kleine rugzak: een tas voor dagelijks gebruik

De kleine rugzak gaat tot maximaal 45 liter en maakt het mogelijk al je spullen op je rug te dragen. Hiermee houd je je handen vrij. De kleine rugzak wordt ook wel dagrugzak of wandelrugzak genoemd. Deze rugzak biedt voldoende plek om alle spullen die je onderweg nodig zal hebben in op te kunnen bergen.

Tegenwoordig worden ook de kleinere rugzakken uitgevoerd met gevoerde schouderbanden, heupbanden en soms zelfs met borstband. Door dit ook op de kleine rugzak toe te passen dragen ook deze rugzakken zelfs bij iets meer gewicht ook lekker comfortabel.

De meeste kleine rugzakken zijn uitgevoerd met een ventilerend rugpand, dit zorgt ervoor dat je droog en koel blijft tijdens het wandelen.

Een kleine rugzak is ook goed te gebruiken als schooltas of tijdens een citytrip

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95