The telescope

CheapOutdoor provides the very best telescopes to see everything in the distance very close to pick it up. A telescope that allows you to from the use of the tripod, everything is at a distance of sharpness, and a stable image can be...
Lees meer

CheapOutdoor provides the very best telescopes to see everything in the distance very close to pick it up. A telescope that allows you to from the use of the tripod, everything is at a distance of sharpness, and a stable image can be given.


Minder

Wat is een telescoop?

Een telescoop of spotting scope kan net een grotere afstand overbruggen dan een monokijker of verrekijker. Met een spotting scope of telescoop bekijk je op grote afstand en met één oog een object van dichtbij.

Telescoop: verre afstanden en toch zo dichtbij

Doordat een telescoop of spotting scope veelal op een statief wordt geleverd wordt het beeld van de telescoop stabiel en kan je het object goed bekijken.

De telescoop of spotting scope kan goed gebruikt worden voor het spotten van herten op grote afstanden. Doordat je op een grote afstand bent kan het dier je niet snel waarnemen en kan je genieten van een dier in het wild op afstand, maar toch ook heel dichtbij.

De omvang en het gewicht liggen wel weer hoger dan bij een normale verrekijker of monokijker, maar de afstand waar je op kan kijken is dan ook wel weer een stuk groter. Hiermee kom je vaak ook op een plek te staan waar je langer stil staat om te spotten wat je graag wilt zien en dan verkas je weer naar een nieuwe locatie voor de volgende spot.

Ook voor het spotten van vliegtuigen is een telescoop of een spotting scope een prima oplossing. De diameter van de lens is veelal een stuk groter dan bij een verrekijker of monokijker waardoor er meer licht toegelaten kan worden voor een helder zicht.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95