Walking shoes

At CheapOutdoor you buy the best hiking boots for on holiday. Both in the mountains during a beautiful walk in the polder sitting walking boots a lot better. A pair of walking shoes makes your walk even more beautiful.

Wat zijn wandelschoenen?

Een wandelschoen is een schoen waar je mee kan wandelen. De wandelschoenen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Er zijn lage wandelschoenen voor eenvoudig terrein en een lichte bepakking. In moeilijker terrein of met zwaardere bepakking kies je voor een hogere wandelschoen.

Wandelschoenen: maak jouw tocht onvergetelijk

Met een goed paar wandelschoenen maak je jouw tocht of vakantie onvergetelijk. De meeste wandelschoenen dien je een beetje in te lopen, maar daarna kan de vakantie beginnen. Zowel in Nederland als in de rest van de wereld kan je de wandelschoenen goed gebruiken.

Door de juiste wandelschoenen te kopen voorkom je vermoeide en slecht ondersteunde voeten en houd je het langer vol om je tocht uit te lopen. Een wandelschoen is een persoonlijke keuze. De één draagt liever een lage wandelschoen en een ander heeft liever een hogere schoen.

Een hogere wandelschoen ondersteunt je enkels meer en is zeker als je veel heuvels of bergen moet beklimmen goed aan te raden. Een lage schoen is goed voor de wandelingen in Nederland of de Nijmeegse Vierdaagse.

Ook is van belang als je van plan bent kleine beekjes over te steken of misschien in de regen te wandelen, dat de schoen goed waterdicht is met bijvoorbeeld Gore-Tex.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95