Water bottle

CheapOutdoor has the best offer bottles for daily use or during your holiday. With a bottle you make sure that you are well hydrated during the adventure that you experienced.

Wat is een drinkfles?

Een drinkfles is een fles die je met je mee kan dragen waardoor je altijd drinken bij je hebt. Langere tijd zonder eten is voor de meeste mensen geen probleem alleen zonder drinken komen te zitten wel. Of je nu de kou ingaat met een lekker warm drankje in je thermoskan of aan het sporten bent met je bidon, ook handig is een opvouwbare waterfles. Als je zeker wilt zijn van goed drinkwater onder alle omstandigheden is een waterfilter de oplossing.

Drinkfles: altijd en overal gehydrateerd

Om overal drinken bij je te hebben zorg je voor een juiste drinkfles. Voor de koude momenten neem je een thermoskan mee om een drankje lekker warm te houden. Voor het sporten gebruik je een bidon of een opvouwbare waterfles als drinkfles. Ga je nu naar een gebied waarvan je weet dat het water er niet zo te drinken is raden we je een waterfilter aan. Deze kan je los meenemen of gemonteerd in een drinkfles.

De gebruikte materialen van de drinkflessen die wij verkopen zijn erop gericht dat je ze mee kan nemen. Lichte materialen en compact opbergen is hierbij erg van belang. En zorg ervoor dat je altijd en overal gehydrateerd blijft met een drinkfles.

Favorite Video

Top sellers

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95