Calentador de la mano

CheapOutdoor los mejores precios del mercado, handwarmers. Si usted regularmente sufren de manos frías, es un calentador de la mano como un resultado. El handwarmers se han utilizado muchas veces y mantendrá sus manos agradable y...
Lees meer

CheapOutdoor los mejores precios del mercado, handwarmers. Si usted regularmente sufren de manos frías, es un calentador de la mano como un resultado. El handwarmers se han utilizado muchas veces y mantendrá sus manos agradable y cálido.


Minder
 • 16.95

  16.95

  Estos handwarmers a Highlander varias veces. Están listos para usar sin primero de carga o para la calefacción.

  Estos handwarmers a Highlander varias veces. Están listos para usar sin primero de carga o para la calefacción.

 • 29.95

  29.95

  De la felpa del calentador de la mano de Ivanhoe. El calentador de la mano se teje de una merino con un hermoso patrón Nórdico.

  De la felpa del calentador de la mano de Ivanhoe. El calentador de la mano se teje de una merino con un hermoso patrón Nórdico.

  In winkelwagen
  I

Wat is een handwarmer?

Een handwarmer is een voorwerp dat je tussen je handen kan houden waardoor deze op kunnen warmen als ze koud zijn geworden. De handwarmers zijn meer dan één keer te gebruiken dus geniet lekker van je warme handen.

Handwarmer: heerlijk opwarmen

Met handwarmers kan je als je regelmatig koude handen hebt lekker je handen opwarmen. Wij leveren twee verschillende soorten handwarmers.

De eerste is een kunststof bolletje met een vloeistof erin en een metalen rondje. Als je dit rondje laat klikken word de vloeistof lekker warm en kan je je handen hieraan lekker warmen. Als de handwarmer is afgekoeld is hij hard geworden. Als je hem dan in heet water legt wordt alles weer vloeibaar en kan je de handwarmer op een later tijdstip nog een keer gebruiken.

Als tweede is er de handwarmer met het koolstof staafje. Deze steek je aan en blijft dan in het doosje gloeien waarmee je je handen kan opwarmen. Als het staafje is opgebrand leg je er een nieuw staafje in en je kunt de volgende keer weer je handen opwarmen.

Video Favorito

Los mejores vendedores de

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95