Detector de metales

En CheapOutdoor usted puede comprar el mejor equipo para su detector de metales, o para geocaching. Las dos aficiones, usted puede disfrutar del sol, de modo que usted puede aprovechar al máximo el entorno y los lugares donde...
Lees meer

En CheapOutdoor usted puede comprar el mejor equipo para su detector de metales, o para geocaching. Las dos aficiones, usted puede disfrutar del sol, de modo que usted puede aprovechar al máximo el entorno y los lugares donde estás.


Minder

Wat is een metaaldetector?

Een metaaldetector is een tool om metalen mee op te sporen. Een erg leuke hobby om op een veld met je metaaldetector rond te lopen en een schep om te kijken wat er door de jaren heen in de grond is opgeslagen en wat jij daar nog van terug kan vinden.

Metaaldetector: op zoek naar de schat

Zowel met het zoeken met een metaaldetector als ook met het zoeken naar caches met geocaching ben je lekker buiten bezig. Je komt op mooie plekken waar je normaal gesproken waarschijnlijk niet zal komen en vindt de leukste dingen die je niet elke dag tegen zal komen.

Voor beide hobby’s  ga je op zoek naar de schat. Met een metaaldetector kan je velden afzoeken naar wat moois wat nu verstopt ligt en wat jij kan vinden. Maak het schoon en kijk wat jij voor oude spullen hebt gevonden.

Het geocachen kan je wereldwijd spelen en natuurlijk kan je zelf ook een cache maken en verstoppen.

Video Favorito

Los mejores vendedores de

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95