Detergente

En CheapOutdoor usted compra el mejor limpiador para tu ropa al aire libre. Especialmente para la ropa que se usa al aire libre, no hay detergente que es adecuado para la técnica de los materiales que se utilizan. Con este detergente de...
Lees meer

En CheapOutdoor usted compra el mejor limpiador para tu ropa al aire libre. Especialmente para la ropa que se usa al aire libre, no hay detergente que es adecuado para la técnica de los materiales que se utilizan. Con este detergente de extender la vida de tu ropa al aire libre.


Minder
 • 21.95

  21.95

  Una técnica de detergente específico Merino y wolllen la ropa al aire libre en una pequeña botella de 300 ml.

  Una técnica de detergente específico Merino y wolllen la ropa al aire libre en una pequeña botella de 300 ml.

  In winkelwagen
  I
 • 18.95

  18.95

  Una técnica de detergente para la ropa al aire libre, junto con un taller para la repelencia al agua (Eco friendly), para este traer de vuelta. En conveniente frascos de 75 ml.

  Una técnica de detergente para la ropa al aire libre, junto con un taller para la repelencia al agua (Eco friendly), para este traer de vuelta. En...

 • 12.95

  12.95

  Un muy eficaz acondicionador para todos baselayers de nuevo para refrescar, suavizar y para neutralizar los olores.

  Un muy eficaz acondicionador para todos baselayers de nuevo para refrescar, suavizar y para neutralizar los olores.

Wat is outdoor wasmiddel?

Voor kleding die je veel buiten draagt en die met speciale technische stoffen zijn vervaardigd is er wasmiddel dat de levensduur van de technieken behoudt en zorgt dat het niet verloren gaat tijdens het wassen.

Outdoor wasmiddel: voor behoud van je kleding

Op alle kledingstukken geeft de fabrikant aan hoe je de kleding dient te wassen. Dit is de belangrijkste informatie voor het betreffende artikel. Om te zorgen dat je kleding de technieken behoudt die gebruikt zijn, zijn er wasmiddelen en impregneermiddelen die speciaal gemaakt zijn voor outdoor kleding.

Wasmiddel voor Merino wol, voor softshells of voor kleding met dons wordt ontwikkelt om de eigenschappen van de stof en de materialen te behouden of te verbeteren. Er zijn sets wasmiddel waarmee je eerst de kleding kan wassen en daarna het tweede flesje kan gebruiken om hem weer waterproof mee te maken.

Belangrijke tips voor het wassen voor outdoor kleding zijn om alles binnenste buiten te wassen en te zorgen dat je geen wasverzachter gebruikt. Dit in combinatie met de speciale outdoor wasmiddelen zorgt er voor dat je kleding nog langer mee gaat

Video Favorito

Los mejores vendedores de

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95