Documentos

En CheapOutdoor puede comprar el mejor documentenmappen si usted va en un viaje largo. Se pasa una buena tienda o en la tarjeta de la tienda, ¿tienes una carpeta de documentos. Los documentos se asegurará de que usted tiene todos los...
Lees meer

En CheapOutdoor puede comprar el mejor documentenmappen si usted va en un viaje largo. Se pasa una buena tienda o en la tarjeta de la tienda, ¿tienes una carpeta de documentos. Los documentos se asegurará de que usted tiene todos los papeles son suaves y pueden llevar a cabo sin todas las arrugas, cuando usted los necesita.


Minder

Wat is een documentenmap?

Een documentenmap is een map waar je documenten in op kan bergen. Als je je papieren los in je rugtas meeneemt is alles na afloop verfrommelt en kan je soms niet alles meer terug vinden. Een documentenmap zorgt ervoor dat alles gestructureerd wordt opgeborgen

Documentenmap: structuur en geen papieren kwijt onderweg

Met een documentenmap kan je al je reisdocumenten en kaarten gestructureerd opbergen. Hiermee kan je snel alles vinden als je het nodig hebt of je kaart even open slaan om te kijken of je nog op de juiste route loopt.

Er zijn in deze reeks ook plastic houders voor op de fiets waar je documenten of een telefoon in kwijt kunt. Hiermee voorkom je ook dat de documenten of je telefoon nat wordt als het een keertje regent. Ook de losse plastic hoezen voorkomen dat je documenten nat worden, maar zijn ook geschikt om andere kleine spullen in op te bergen. Met deze plastic hoezen kan je alleen niet voorkomen dat je papieren niet kreuken.

Video Favorito

Los mejores vendedores de

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95