Munitiekist

CheapOutdoor proporcionar la mejor munitiekisten, tanto para el geocaching y también como decoración en la sala de estar. Original munitiekist el ejército como una gran caja de almacenamiento caja de almacenamiento de la función, o como...
Lees meer

CheapOutdoor proporcionar la mejor munitiekisten, tanto para el geocaching y también como decoración en la sala de estar. Original munitiekist el ejército como una gran caja de almacenamiento caja de almacenamiento de la función, o como una pieza de decoración en su habitación.


Minder

Wat is een munitiekist?

In het leger wordt de munitie (kogels etc) opgeslagen in stalen kisten die met een speciale klem vast worden gezet. Voor elke maat munitie is er een aparte maat munitiekist. De kisten worden gebruikt voor opslag als ook als decoratie.

Munitiekist: origineel en stevig

Een munitiekist is een stevige stalen box met een speciale sluiting. Omdat deze munitiekisten in het leger echt zijn gebruikt kan het zijn dat er hier en daar een deuk of een kras in de kisten zit, maar dit maakt ze nog unieker. Geen één van deze munitiekisten is hetzelfde.

We hebben wel eens een reeks gehad die aan de zijkant voorzien waren van een oranje stip die er met verf op was gespoten. Dit maakt de munitiekisten nog unieker. Zowel als opbergbox zijn de munitiekisten goed te gebruiken als ook als decoratie in je kamer.

Een stoere munitiekist waar een verhaal achter zit vindt iedereen interessant om te zien. Ook met het geocachen kom je de munitiekist veel tegen, een grote cache met veel opbergmogelijkheden.

Video Favorito

Los mejores vendedores de

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95