Détergent

Au CheapOutdoor vous acheter le meilleur produit de nettoyage pour vos vêtements de plein air. Surtout pour les vêtements que vous avez utilisées à l'extérieur, il est un détergent qui est approprié pour la technique des matériaux qui...
Lees meer

Au CheapOutdoor vous acheter le meilleur produit de nettoyage pour vos vêtements de plein air. Surtout pour les vêtements que vous avez utilisées à l'extérieur, il est un détergent qui est approprié pour la technique des matériaux qui sont utilisés. Avec ce détergent, vous prolongez la durée de vie de vos vêtements de plein air.


Minder
 • 21.95

  21.95

  Une technique de détergent spécifique pour la laine Mérinos et wolllen de vêtements de plein air dans une petite bouteille de 300 ml.

  Une technique de détergent spécifique pour la laine Mérinos et wolllen de vêtements de plein air dans une petite bouteille de 300 ml.

 • 19.95

  19.95

  Une technique de détergent pour les vêtements de plein air, avec un réparateur pour la déperlance (Écologique), pour ce faire revenir. En pratique flacons de 75 ml.

  Une technique de détergent pour les vêtements de plein air, avec un réparateur pour la déperlance (Écologique), pour ce faire revenir. En pratique flacons de...

 • 13.95

  13.95

  Très efficace conditionneur pour tous baselayers de nouveau à rafraîchir, d'adoucir et de les odeurs, à les neutraliser.

  Très efficace conditionneur pour tous baselayers de nouveau à rafraîchir, d'adoucir et de les odeurs, à les neutraliser.

Wat is outdoor wasmiddel?

Voor kleding die je veel buiten draagt en die met speciale technische stoffen zijn vervaardigd is er wasmiddel dat de levensduur van de technieken behoudt en zorgt dat het niet verloren gaat tijdens het wassen.

Outdoor wasmiddel: voor behoud van je kleding

Op alle kledingstukken geeft de fabrikant aan hoe je de kleding dient te wassen. Dit is de belangrijkste informatie voor het betreffende artikel. Om te zorgen dat je kleding de technieken behoudt die gebruikt zijn, zijn er wasmiddelen en impregneermiddelen die speciaal gemaakt zijn voor outdoor kleding.

Wasmiddel voor Merino wol, voor softshells of voor kleding met dons wordt ontwikkelt om de eigenschappen van de stof en de materialen te behouden of te verbeteren. Er zijn sets wasmiddel waarmee je eerst de kleding kan wassen en daarna het tweede flesje kan gebruiken om hem weer waterproof mee te maken.

Belangrijke tips voor het wassen voor outdoor kleding zijn om alles binnenste buiten te wassen en te zorgen dat je geen wasverzachter gebruikt. Dit in combinatie met de speciale outdoor wasmiddelen zorgt er voor dat je kleding nog langer mee gaat

Vidéo Préférée

Les meilleurs vendeurs

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95