Tente de nettoyage

Au CheapOutdoor nous fournir les meilleurs produits pour garder votre propre tente ou entretenu correctement. Pour tente de nettoyage spéciaux sont produits sur le marché afin de s'assurer que le matériel de votre tente n'est pas...
Lees meer

Au CheapOutdoor nous fournir les meilleurs produits pour garder votre propre tente ou entretenu correctement. Pour tente de nettoyage spéciaux sont produits sur le marché afin de s'assurer que le matériel de votre tente n'est pas compromise. Tente de nettoyage prolonge la durée de vie de votre tente.


Minder

Wat is een tent reiniging?

Een tent heeft doorgaans weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste is dat je de tent schoon en droog opbergt na het gebruik. Maar soms heb je vlekken die je er niet uit krijgt, hiervoor leveren wij speciale producten om dit weer schoon te krijgen.

Tent reiniging: voor het behoud van je tent

Een minder leuk klusje van het vakantie houden van de tent is het moment dat hij weer moet worden opgeborgen en schoongemaakt. Veelal lukt het om hem schoon te houden en droog op te bergen. Zorg dat je bij het schoonmaken geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit tast de coating en waterdichtheid van de tent aan waarna het mogelijk is dat je de volgende keer niet meer droog in je bed ligt.

Als je de vlekken er niet meer uit krijgt en toch moet gaan poetsen dien je er rekening mee te houden dat je daarna de tent opnieuw impregneert om hem weer goed waterdicht te houden. De stokken, haringen en grondpennen zijn gewoon af te nemen met een droge doek en alles kan weer de opbergzak in voor het volgende avontuur.

Vidéo Préférée

Les meilleurs vendeurs

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95