Selecteer een categorie voor ons aanbod

Bespaar je geld en tijd in onze winkel. Hier is alvast een deel van ons indrukwekkende assortiment.
  • Welkom bij CheapOutdoor!

    De online kampeerwinkel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Voor een slaapzak, rugzak, outdoorkleding en meer ben je bij ons op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met kamperen, survival, bushcraft, wandelen en hiken helpt ons bij onze productkeuze. Advies nodig? Stuur ons een mail.
Voor elk avontuur de juiste tent

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Recente berichten

Recente berichten

Lees onze laatste nieuwtjes over onze artikelen
Ja we mogen weer! Corona deel II

Ja we mogen weer! Corona deel II

Eindelijk is het verlossende woord eruit. Iedereen wordt er moe van. Corona hier, Corona daar, handen wassen en 1,5 meter afstand bewaren. Maar nu kunnen we weer een beetje aan de gang. We mogen naar een aantal landen toe, kunnen weer gaan sporten, etc. Heel erg fijn allemaal. Wel je gezonde verstand gebruiken, netjes je handen blijven wassen, geen handen geven en 1,5 meter in het oog houden, maar je kan weer een beetje je gang gaan en niet alleen maar thuis zitten.
Lees meer
Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

We hebben ons tentenassortiment weer verder uitgebreid. Dit omdat veel mensen erg tevreden zijn over de tenten van Husky en wij ook heel erg blij zijn met de kwaliteit/ prijsverhouding van deze tenten. Voor elke groep en soort activiteit hebben zij een mooie tent. Of je nu met drie of vier man op stap gaat of alleen of met z’n tweeën voor alles is een juiste tent te vinden.
Lees meer
Covid-19 en het dagelijkse leven

Covid-19 en het dagelijkse leven

In deze bijzondere tijden met Covid-19 wat rond gaat, leven we echt een beetje met de dag. Er zijn mensen die geliefden moeten laten gaan. Er zijn mensen die vanuit huis kunnen werken, maar er zijn ook mensen die een stapje harder moeten lopen. Met elkaar proberen we er het beste van te maken.
Lees meer
Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

Zelf altijd veel op de fiets gezeten en mooie routes op de mountainbike gedaan. Destijds altijd met goedkopere fietskleding. Toen kwam opeens Loefller bij ons in het assortiment en dan gaat je interesse ineens ook naar mooie kwaliteits artikelen uit je eigen assortiment. Beide zijn we op de fiets gestapt en elke week begonnen met een rondje van 30 km en genieten lekker van de omgeving, even tijd met elkaar en van het heerlijke fietsen. Maar dan missen we nog de juiste kleding. Daar gaat verandering in komen, want bij onze volgende bestelling gaan we zelf ook even op zoek. Dat wordt tegen die tijd natuurlijk vervolgd in een volgende blog.
Lees meer