Selecteer een categorie voor ons aanbod

Bespaar je geld en tijd in onze winkel. Hier is alvast een deel van ons indrukwekkende assortiment.
  • Welkom bij CheapOutdoor!

    De online kampeerwinkel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Voor een slaapzak, rugzak, outdoorkleding en meer ben je bij ons op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met kamperen, survival, bushcraft, wandelen en hiken helpt ons bij onze productkeuze. Advies nodig? Stuur ons een mail.
Voor elk avontuur de juiste tent

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Recente berichten

Recente berichten

Lees onze laatste nieuwtjes over onze artikelen
Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

We hadden het al eerder gemeld, we waren bij onze agent geweest en echt hele gave collectie gezien van het merk Löffler. Als het aan ons lag hadden we de halve collectie direct online gezet, maar ja dat ging jammer genoeg niet. Wij werken op dit moment nog met alles op voorraad en dan is het een forse investering naast alle andere voorraad die we online hebben staan. Dus weer een mooi artikel om langzaam maar zeker steeds verder uit te breiden. Löffler levert functionele kleding vooral voor wandelen, fietsen en wintersport. Dit sluit perfect aan bij onze CheapOutdoor visie. Zelf heb ik ook veel op de mountainbike gezeten en ook diverse vrienden die wielrennen. Een paar vrienden het boek laten zien van Löffler en die waren ook meteen enthousiast.
Lees meer
Nieuwe items van Highlander op de plank

Nieuwe items van Highlander op de plank

Afgelopen week hebben we weer een heleboel leuke, gave nieuwe items van Highlander binnen gekregen. Het merk is inmiddels wel bij een hoop mensen bekend, weinig extra uitleg meer bij nodig. Omdat de militaire schoenen van Merell zo goed lopen hebben we ook van Highlander de Echo boots in het assortiment opgenomen. Mooie betaalbare boots waar je goed lange afstanden op kan lopen. Highlander maakt veel kleding en schoenen voor het leger en ook de scouting in Nederland gebruikt veel spullen van Highlander, de kwaliteit en kennis is aanwezig en dat zie je in de schoenen terug. Hier kan je met extra gewicht op je rug mooie tochten mee maken.
Lees meer
Brütting wandelschoenen verder uitgebreid

Brütting wandelschoenen verder uitgebreid

Afgelopen week hebben wij de Brütting wandelschoenen weer verder uitgebreid met een vijftal nieuwe modellen. Een paar hoge modellen voor als je tijdens het wandelen wel eens door een watertje van plan bent om te gaan lopen en de lage wandelschoenen voor dagelijks gebruik of als je er niet van houdt om opgesloten te zitten in je schoenen.
Lees meer
En toen was alles anders…

En toen was alles anders…

En toen was alles anders… Wat er uit zag als een normale werkweek werd na één tv-uitzending rondom het coronavirus een totale omschakeling.
Lees meer