Selecteer een categorie voor ons aanbod

Bespaar je geld en tijd in onze winkel. Hier is alvast een deel van ons indrukwekkende assortiment.
  • Welkom bij CheapOutdoor!

    De online kampeerwinkel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Voor een slaapzak, rugzak, outdoorkleding en meer ben je bij ons op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met kamperen, survival, bushcraft, wandelen en hiken helpt ons bij onze productkeuze. Advies nodig? Stuur ons een mail.
Voor elk avontuur de juiste tent

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Recente berichten

Recente berichten

Lees onze laatste nieuwtjes over onze artikelen
Highlander rugzak Dia 20 liter in gebruik

Highlander rugzak Dia 20 liter in gebruik

Het schooljaar is weer begonnen en de meeste ouders zullen zich er vast wel in herkennen dat de kinderen niet heel lang met een schooltas doen. Zo ook onze kinderen. De tassen worden overal neergegooid, als je het vraagt worden ze meestal weer netjes opgehangen. Ze moeten door weer en wind mee naar school, dus hebben ook wel wat te verduren.
Lees meer
Hannah Outdoor wandelstok voor dames

Hannah Outdoor wandelstok voor dames

Ja, je leest het goed een speciale wandelstok voor dames. Toen ik aan het bestellen was dacht ik ook dat ik het niet goed las, maar het was toch echt waar. Afgelopen week hebben we het assortiment van Hannah weer een stukje uitgebreid met een paar sets wandelstokken en een rugzak met een inhoud van 30 liter en één van 36 liter.
Lees meer
Nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Brütting

Nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Brütting

Afgelopen week zijn ze dan eindelijk binnen gekomen. Het had iets langer geduurd dan verwacht en door onze vakantie nog iets langer, maar nu zijn ze dan eindelijk binnen. De wandelschoenen met een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. De Duitse fabrikant Brütting maakt al sinds 1946 sportschoenen, en daarnaast ook betaalbare outdoorschoenen. Brütting heeft door de jaren met diverse atleten samengewerkt die ook medailles binnen hebben gehaald en deze ervaring is in de schoenen gebruikt.
Lees meer
Nieuwe kleuren Highlander Blackthorn tenten

Nieuwe kleuren Highlander Blackthorn tenten

Even een korte update van een paar nieuwe tenten in ons assortiment die je niet wilt missen. De Blackthorn van Highlander is al een tent die een tijdje in ons assortiment zit. Zij hebben nu de reeks uitgebreid met een paar nieuwe kleuren. Een Blackthorn in het rood en in het zwart naast de welbekende HTMC camouflage en groene kleur is dat een welkome uitbreiding voor deze tenten.
Lees meer