Selecteer een categorie voor ons aanbod

Bespaar je geld en tijd in onze winkel. Hier is alvast een deel van ons indrukwekkende assortiment.
  • Welkom bij CheapOutdoor!

    De online kampeerwinkel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Voor een slaapzak, rugzak, outdoorkleding en meer ben je bij ons op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met kamperen, survival, bushcraft, wandelen en hiken helpt ons bij onze productkeuze. Advies nodig? Stuur ons een mail.
Voor elk avontuur de juiste tent

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Recente berichten

Recente berichten

Lees onze laatste nieuwtjes over onze artikelen
Brutting schoenen aangevuld met gave kleuren

Brutting schoenen aangevuld met gave kleuren

Deze wandelschoenen hebben een mooie prijs- kwaliteitsverhouding en zijn goed betaalbaar voor iedere portemonnee. Dus als we moeten bestellen proberen we de schoenen uit te breiden zodat we een steeds groter assortiment krijgen van Bruetting en nog meer mensen op een mooie wandeltocht kunnen laten gaan met een goed paar schoenen.
Lees meer
Husky Drummy een nieuwe enveloppe slaapzak

Husky Drummy een nieuwe enveloppe slaapzak

Omdat we een aantal andere slaapzakken hebben geschrapt uit het verre oosten hebben we van ons best verkopende merk in de slaapzakken een uitbreiding gekocht binnen het dekenmodel type of ook wel enveloppe slaapzak genoemd.
Lees meer
Vakantie door negen verschillende landen in Europa

Vakantie door negen verschillende landen in Europa

Dit jaar was de vakantie anders dan anders. De planning was Schotland, maar met al die coronaperikelen vonden we het niet gemakkelijk om daar naartoe te gaan. Als het naar code oranje zou gaan of zelfs rood zit je toch op een soort “eiland”. Dat vonden we niet echt een goed plan. Dus toch maar naar het “vaste” land gegaan. Omdat we ook graag geocachen wilden we zoveel mogelijk landen meepakken om een paar caches te doen in die landen.
Lees meer
Loeffler aanvulling wielrenshirts

Loeffler aanvulling wielrenshirts

Omdat het einde van het zomerseizoen nadert hebben we nog een aantal aanvullingen gemaakt voor het merk Loeffler. Afgelopen seizoen hebben we meerdere mensen enthousiast zien worden van dit merk en daarom hebben we nog voordat het weer koud gaat worden een aantal t-shirts erbij gekocht.
Lees meer