Selecteer een categorie voor ons aanbod

Bespaar je geld en tijd in onze winkel. Hier is alvast een deel van ons indrukwekkende assortiment.
  • Welkom bij CheapOutdoor!

    De online kampeerwinkel met de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Voor een slaapzak, rugzak, outdoorkleding en meer ben je bij ons op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met kamperen, survival, bushcraft, wandelen en hiken helpt ons bij onze productkeuze. Advies nodig? Stuur ons een mail.
Voor elk avontuur de juiste tent

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Recente berichten

Recente berichten

Lees onze laatste nieuwtjes over onze artikelen
Podcast CheapOutdoor Ecommerce café

Podcast CheapOutdoor Ecommerce café

Voor het allereerst vertelde ik ons (mijn) verhaal aan een andere ondernemer. Eerlijk gezegd ben ik meer het type van “achter de schermen” dus het feit dat deze podcast is opgenomen mét daarbij een videopname is toch wel uitzonderlijk. Ben ik nu over mijn schroom om op de voorgrond te treden heen? Nee, ik denk het niet….
Lees meer
Highlander vernieuwde de Summit rugzakken

Highlander vernieuwde de Summit rugzakken

Afgelopen week hebben we de nieuwe Summit rugzakken binnen gekregen. De oude versie moest bij Highlander één van de beter verkochte rugzakken zijn, maar wij vonden altijd het model een beetje verouderd. We hebben er toch wel een aantal verkocht, maar met deze nieuwe Summit in handen kan je zeggen dat dit model toch wel een 200% verbetering is van de oudere versie.
Lees meer
Highlander trui Ember fleece, betaalbaar warm voor dames en heren!

Highlander trui Ember fleece, betaalbaar warm voor dames en heren!

Een leuke toevoeging aan het assortiment zijn de betaalbare fleece truien van Highlander. Een goeie fleece kwaliteit die je zowel als laagje kan dragen als in de zomer ook prima als lekkere trui voor als het ’s avonds een beetje frisser wordt buiten. In plaats van een fleece plaid trek je dan deze heerlijk warme fleece trui aan.
Lees meer
Husky schooltassen als aanvulling in ons assortiment

Husky schooltassen als aanvulling in ons assortiment

Onze oudste dochter gaat met een half jaar naar de middelbare school en daarmee komt ook het zoeken naar een goeie rugzak om de hoek kijken, want die heb je zeker nodig wanneer je naar de middelbare school gaat. In onze tijd was een laptop nog niet nodig op de middelbare school, maar tegenwoordig zijn deze niet meer weg te denken uit de maatschappij en ook op de middelbare school zijn ze al verplicht.
Lees meer