Blog - wat is er nieuw?

Lees hier interessante dingen over ons bedrijf en onze artikelen!
Brutting schoenen aangevuld met gave kleuren

Brutting schoenen aangevuld met gave kleuren

331

Deze wandelschoenen hebben een mooie prijs- kwaliteitsverhouding en zijn goed betaalbaar voor iedere portemonnee. Dus als we moeten bestellen proberen we de schoenen uit te breiden zodat we een steeds groter assortiment krijgen van Bruetting en nog meer mensen op een mooie wandeltocht kunnen laten gaan met een goed paar schoenen.

Lees meer
Husky Drummy een nieuwe enveloppe slaapzak

Husky Drummy een nieuwe enveloppe slaapzak

360

Omdat we een aantal andere slaapzakken hebben geschrapt uit het verre oosten hebben we van ons best verkopende merk in de slaapzakken een uitbreiding gekocht binnen het dekenmodel type of ook wel enveloppe slaapzak genoemd.

Lees meer
Vakantie door negen verschillende landen in Europa

Vakantie door negen verschillende landen in Europa

281

Dit jaar was de vakantie anders dan anders. De planning was Schotland, maar met al die coronaperikelen vonden we het niet gemakkelijk om daar naartoe te gaan. Als het naar code oranje zou gaan of zelfs rood zit je toch op een soort “eiland”. Dat vonden we niet echt een goed plan. Dus toch maar naar het “vaste” land gegaan. Omdat we ook graag geocachen wilden we zoveel mogelijk landen meepakken om een paar caches te doen in die landen.

Lees meer
Loeffler aanvulling wielrenshirts

Loeffler aanvulling wielrenshirts

372

Omdat het einde van het zomerseizoen nadert hebben we nog een aantal aanvullingen gemaakt voor het merk Loeffler. Afgelopen seizoen hebben we meerdere mensen enthousiast zien worden van dit merk en daarom hebben we nog voordat het weer koud gaat worden een aantal t-shirts erbij gekocht.

Lees meer
Ja we mogen weer! Corona deel II

Ja we mogen weer! Corona deel II

865

Eindelijk is het verlossende woord eruit. Iedereen wordt er moe van. Corona hier, Corona daar, handen wassen en 1,5 meter afstand bewaren. Maar nu kunnen we weer een beetje aan de gang. We mogen naar een aantal landen toe, kunnen weer gaan sporten, etc. Heel erg fijn allemaal. Wel je gezonde verstand gebruiken, netjes je handen blijven wassen, geen handen geven en 1,5 meter in het oog houden, maar je kan weer een beetje je gang gaan en niet alleen maar thuis zitten.

Lees meer
Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

885

We hebben ons tentenassortiment weer verder uitgebreid. Dit omdat veel mensen erg tevreden zijn over de tenten van Husky en wij ook heel erg blij zijn met de kwaliteit/ prijsverhouding van deze tenten. Voor elke groep en soort activiteit hebben zij een mooie tent. Of je nu met drie of vier man op stap gaat of alleen of met z’n tweeën voor alles is een juiste tent te vinden.

Lees meer
Covid-19 en het dagelijkse leven

Covid-19 en het dagelijkse leven

859

In deze bijzondere tijden met Covid-19 wat rond gaat, leven we echt een beetje met de dag.

Er zijn mensen die geliefden moeten laten gaan. Er zijn mensen die vanuit huis kunnen werken, maar er zijn ook mensen die een stapje harder moeten lopen. Met elkaar proberen we er het beste van te maken.

Lees meer
Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

854

Zelf altijd veel op de fiets gezeten en mooie routes op de mountainbike gedaan. Destijds altijd met goedkopere fietskleding. Toen kwam opeens Loefller bij ons in het assortiment en dan gaat je interesse ineens ook naar mooie kwaliteits artikelen uit je eigen assortiment. Beide zijn we op de fiets gestapt en elke week begonnen met een rondje van 30 km en genieten lekker van de omgeving, even tijd met elkaar en van het heerlijke fietsen. Maar dan missen we nog de juiste kleding. Daar gaat verandering in komen, want bij onze volgende bestelling gaan we zelf ook even op zoek. Dat wordt tegen die tijd natuurlijk vervolgd in een volgende blog.

Lees meer
Coolado luchtbed pomp met vele mogelijkheden

Coolado luchtbed pomp met vele mogelijkheden

518

Na het succes van de Flextail luchtbed pompen (en de andere zaken die deze pomp met gemak voor je opblaast) werden wij attent gemaakt door één van onze leveranciers op het merk Coolado. Zij leveren onder andere een super handige opblaaspomp die je op kunt laden via USB waardoor je geen elektriciteit in de buurt hoeft te hebben om hem te laten werken en die kleiner is dan het formaat van een blikje frisdrank en nog niet eens 1,5 ons weegt. Ideaal dus om mee te nemen op reis!

Lees meer
Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

1116

We hadden het al eerder gemeld, we waren bij onze agent geweest en echt hele gave collectie gezien van het merk Löffler. Als het aan ons lag hadden we de halve collectie direct online gezet, maar ja dat ging jammer genoeg niet. Wij werken op dit moment nog met alles op voorraad en dan is het een forse investering naast alle andere voorraad die we online hebben staan. Dus weer een mooi artikel om langzaam maar zeker steeds verder uit te breiden.

Löffler levert functionele kleding vooral voor wandelen, fietsen en wintersport. Dit sluit perfect aan bij onze CheapOutdoor visie. Zelf heb ik ook veel op de mountainbike gezeten en ook diverse vrienden die wielrennen. Een paar vrienden het boek laten zien van Löffler en die waren ook meteen enthousiast.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95