Blog - wat is er nieuw?

Lees hier interessante dingen over ons bedrijf en onze artikelen!
Ja we mogen weer! Corona deel II

Ja we mogen weer! Corona deel II

133

Eindelijk is het verlossende woord eruit. Iedereen wordt er moe van. Corona hier, Corona daar, handen wassen en 1,5 meter afstand bewaren. Maar nu kunnen we weer een beetje aan de gang. We mogen naar een aantal landen toe, kunnen weer gaan sporten, etc. Heel erg fijn allemaal. Wel je gezonde verstand gebruiken, netjes je handen blijven wassen, geen handen geven en 1,5 meter in het oog houden, maar je kan weer een beetje je gang gaan en niet alleen maar thuis zitten.

Lees meer
Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

181

We hebben ons tentenassortiment weer verder uitgebreid. Dit omdat veel mensen erg tevreden zijn over de tenten van Husky en wij ook heel erg blij zijn met de kwaliteit/ prijsverhouding van deze tenten. Voor elke groep en soort activiteit hebben zij een mooie tent. Of je nu met drie of vier man op stap gaat of alleen of met z’n tweeën voor alles is een juiste tent te vinden.

Lees meer
Covid-19 en het dagelijkse leven

Covid-19 en het dagelijkse leven

120

In deze bijzondere tijden met Covid-19 wat rond gaat, leven we echt een beetje met de dag.

Er zijn mensen die geliefden moeten laten gaan. Er zijn mensen die vanuit huis kunnen werken, maar er zijn ook mensen die een stapje harder moeten lopen. Met elkaar proberen we er het beste van te maken.

Lees meer
Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

Loeffler uitbreiding fietsbroek Bib Shorts

180

Zelf altijd veel op de fiets gezeten en mooie routes op de mountainbike gedaan. Destijds altijd met goedkopere fietskleding. Toen kwam opeens Loefller bij ons in het assortiment en dan gaat je interesse ineens ook naar mooie kwaliteits artikelen uit je eigen assortiment. Beide zijn we op de fiets gestapt en elke week begonnen met een rondje van 30 km en genieten lekker van de omgeving, even tijd met elkaar en van het heerlijke fietsen. Maar dan missen we nog de juiste kleding. Daar gaat verandering in komen, want bij onze volgende bestelling gaan we zelf ook even op zoek. Dat wordt tegen die tijd natuurlijk vervolgd in een volgende blog.

Lees meer
Coolado luchtbed pomp met vele mogelijkheden

Coolado luchtbed pomp met vele mogelijkheden

129

Na het succes van de Flextail luchtbed pompen (en de andere zaken die deze pomp met gemak voor je opblaast) werden wij attent gemaakt door één van onze leveranciers op het merk Coolado. Zij leveren onder andere een super handige opblaaspomp die je op kunt laden via USB waardoor je geen elektriciteit in de buurt hoeft te hebben om hem te laten werken en die kleiner is dan het formaat van een blikje frisdrank en nog niet eens 1,5 ons weegt. Ideaal dus om mee te nemen op reis!

Lees meer
Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

719

We hadden het al eerder gemeld, we waren bij onze agent geweest en echt hele gave collectie gezien van het merk Löffler. Als het aan ons lag hadden we de halve collectie direct online gezet, maar ja dat ging jammer genoeg niet. Wij werken op dit moment nog met alles op voorraad en dan is het een forse investering naast alle andere voorraad die we online hebben staan. Dus weer een mooi artikel om langzaam maar zeker steeds verder uit te breiden.

Löffler levert functionele kleding vooral voor wandelen, fietsen en wintersport. Dit sluit perfect aan bij onze CheapOutdoor visie. Zelf heb ik ook veel op de mountainbike gezeten en ook diverse vrienden die wielrennen. Een paar vrienden het boek laten zien van Löffler en die waren ook meteen enthousiast.

Lees meer
Nieuwe items van Highlander op de plank

Nieuwe items van Highlander op de plank

761

Afgelopen week hebben we weer een heleboel leuke, gave nieuwe items van Highlander binnen gekregen. Het merk is inmiddels wel bij een hoop mensen bekend, weinig extra uitleg meer bij nodig.

Omdat de militaire schoenen van Merell zo goed lopen hebben we ook van Highlander de Echo boots in het assortiment opgenomen. Mooie betaalbare boots waar je goed lange afstanden op kan lopen. Highlander maakt veel kleding en schoenen voor het leger en ook de scouting in Nederland gebruikt veel spullen van Highlander, de kwaliteit en kennis is aanwezig en dat zie je in de schoenen terug. Hier kan je met extra gewicht op je rug mooie tochten mee maken.

Lees meer
Brütting wandelschoenen verder uitgebreid

Brütting wandelschoenen verder uitgebreid

1089

Afgelopen week hebben wij de Brütting wandelschoenen weer verder uitgebreid met een vijftal nieuwe modellen. Een paar hoge modellen voor als je tijdens het wandelen wel eens door een watertje van plan bent om te gaan lopen en de lage wandelschoenen voor dagelijks gebruik of als je er niet van houdt om opgesloten te zitten in je schoenen.

Lees meer
En toen was alles anders…

En toen was alles anders…

1013

En toen was alles anders…

Wat er uit zag als een normale werkweek werd na één tv-uitzending rondom het coronavirus een totale omschakeling.

Lees meer
Ivanhoe of Sweden zomercollectie 2020 binnen

Ivanhoe of Sweden zomercollectie 2020 binnen

874

Dat was al weer een tijdje geleden dat wij de zomercollectie van Ivanhoe hebben gezien en besteld en dan nu eindelijk is het binnen. Het blijft echt een gaaf merk, iets wat voor ons wel lastig is dat je een online winkel bent en mensen het dus niet zelf even vast kunnen houden. Als je het zelf vast kan houden en weet dat de wol van Europese schapen komen en daarmee zeer duurzaam is wordt je zelf ook helemaal enthousiast! Nu is het zo dat mensen kijken “O dat t-shirt is wel mooi, maar die ernaast is een stuk goedkoper”. En dat blijft moeilijk om op een foto de achterliggende informatie te geven.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95