Blog

Lees leuke artikelen over onze producten
Husky sweatshirts/vesten nu ook opgenomen in de winkel.

Husky sweatshirts/vesten nu ook opgenomen in de winkel.

1309

Vandaag is het dan zover, voor het eerst hebben wij ook sweatshirts in het assortiment opgenomen. Iets waar we steeds van hadden gezegd dat we dat niet zouden doen. Dit had vooral te maken met de ruimte van de opslag als ook met het aantal retouren. Maar aan de andere kant hadden we een aantal leveranciers met mooie producten die wij ook zouden dragen tijdens een van onze buitenavonturen. Dus na lang wikken en wegen hebben wij een aantal producten uitgekozen om mee te beginnen en hopen dit uit te kunnen breiden naar een ruim assortiment.

Vorige week hebben wij de sweatshirts van Husky binnen gekregen. Een paar zakken waren open dus dan is het toch leuk om even te kijken en de kwaliteit te zien en te voelen. De kwaliteit mag er zijn, deze doet echt niet onder voor de welbekende grotere merken in ons land. Maar de prijs is daar dan wel weer een stuk lager dan bij de grotere merken. Heerlijke fleece sweaters die door middel van de rits ook heerlijk als vest te dragen zijn tijdens de koudere avonden.

Alle vier de sweaters zijn voorzien van een capuchon. Bij de Adera kan je deze intrekken en bij de Alony is dit niet het geval. De Alony is leverbaar Blauw met Lime en een Grijze versie met zwart. De Adera is leverbaar voor dames in donker roze en voor de heren in het grijs.

Wij zijn er erg blij mee en hopen snel ons assortiment uit te kunnen breiden met meerdere van deze mooie Husky producten.

Om het aantal retouren te voorkomen hebben wij een sizepack toegevoegd bij alle modellen zodat je kunt meten welke maat je nodig hebt voordat je besteld.

Kijk hier zelf verder voor de kleuren en specificaties.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment
Alleen geregistreerde en ingelogde klanten kunnen opmerkingen toevoegen

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Grijs
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Grijs
  29.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • Ultrafire zaklamp XML T6 2000 lumen -Zwart
  Ultrafire zaklamp XML T6 2000 lumen -Zwart
  18.95