Geldbuidel

Bij CheapOutdoor koop je de beste geldbuidel. Met een geldbuidel kan je naast geld ook kleine koekjes voor een hondentraining bewaren. Andere kleine spulletjes passen ook prima in een geldbuidel.

 • Aanbieding!
  26.95

  26.95

  Wilkins Pouch Middel - Donker Groen, compacte buidel voor luchtdruk pellets, hondenkoekjes voor tijdens een training, oordopjes of geld.

  Wilkins Pouch Middel - Donker Groen, compacte buidel voor luchtdruk pellets, hondenkoekjes voor tijdens een training, oordopjes of geld.

Wat is een geldbuidel?

Een geldbuidel is een zak voor geld. Deze lederen buidels worden gebruikt om pellets in op te slaan of om geld in mee te nemen. Je draagt de geldbuidel om je nek waarmee je zorgt dat alles dichtbij je blijft.

Geldbuidel: mooi design en handig

De geldbuidel is handgemaakt van leder, een stevige “zak” waar je wat kleingeld in kan bewaren. Je draagt de geldbuidel om je nek waardoor de geldbuidel zelf op je borst hangt. Hierdoor zal je niet snel bestolen worden.

Ook kan de geldbuidel worden gebruikt voor het opslaan van hondenkoekjes tijdens een training. Of tijdens een luchtdrukwedstrijd om je pellets in op te slaan. Hiermee hebben deze geldbuidels hun naam bekend gemaakt in Engeland.

Naast het gemak van het gebruik is het een stukje design wat je bij je draagt van handgemaakt leder.

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  29.95
 • Multifunctioneel mini kompas 7 x 5 - Transparant
  Multifunctioneel mini kompas 7 x 5 - Transparant
  12.95