Kapmes

CheapOutdoor levert het beste assortiment kapmessen. Een kapmes is erg handig om je een weg te banen door de jungle of om op het veld te gebruiken bij het kappen in de landbouw.

Wat is een kapmes?

Een kapmes is een gereedschap dat zich tussen een mes en een klein zwaard schaart. Een kapmes wordt ook wel machete genoemd en wordt veel gebruikt om je en weg te banen door dicht struikgewas of op het land.

Kapmes: een scherp gereedschap

Kapmessen of machetes zijn vooral gereedschappen die je gebruikt om je een weg te banen door dicht struikgewas. Met een kapmes sla je je eigenlijk een weg door de jungle.

Een kapmes is ook gemakkelijk voor het maken van hout om een vuurtje mee te maken. Deze kapmessen worden over de gehele wereld als werktuig gebruikt op het land. De kapmessen zijn zo gemaakt dat een kokosnoot er gemakkelijk mee open gaat. Dit zegt wel iets over de sterkte van een kapmes.

Kapmessen zijn leverbaar in verschillende voren. Je hebt kapmessen die helemaal recht zijn en kapmessen met een kromming in het blad. De meeste kapmessen zijn zo gemaakt dat je hem nog een keer moet slijpen om op zijn volle scherpte te komen.

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  29.95
 • Multifunctioneel mini kompas 7 x 5 - Transparant
  Multifunctioneel mini kompas 7 x 5 - Transparant
  12.95