Overboard

Lijst van producten gesorteerd op fabrikant

Even voorstellen: "Het doel van Dan en Joel was eenvoudig: een goed uitziende, hoogwaardige prijs-kwaliteitsverhouding combineren met een 100% waterdichte bescherming."

Het begon allemaal op de stranden van Thailand en Australië - in 2006. Twee vrienden al vanaf de universiteit trekken er op uit om zes maanden te genieten van een episch strand-, boot-, surf- en duikvakantie.

"Wekenlang hebben we gevochten om onze technologie, waardevolle spullen en kleding te beschermen tegen de gevolgen van water en zand. En eindelijk zagen we in - wat we nodig hadden is een volledig betrouwbare waterdichte tas die ons geruststelt dat onze spullen veilig zijn tegen de weersomstandigheden zonder dat deze tas ons tegenhoudt. Meer dan dat, als dit onze behoefte was, moest het ook voor duizenden anderen net zo zijn."

Terug thuis, nog voordat hun kleurtje verdwenen was, waren zij bezig met het onderzoeken, ontwerpen, innoveren en produceren van hun eerste prototypen - de perfecte dry bags. Dit resulteerde in de eerste OverBoard-producten.

Vandaag de dag zijn zij de leiders in waterdichte tassen en koffers, met klanten en distributeurs in meer dan 70 landen. "Natuurlijk, het was hard werken, maar er zijn extra's. Niet alleen testen we alles in de fabriek, de ultieme test is in real life situaties, idealiter met de zon in het gezicht. En iemand moet het doen!"

... Houd het droog!

Meer
 • Aanbieding! -10%
  29.95 26.96

  29.95 26.96

  Met deze 20 liter dry bag hou je zand, water en vuil weg van je kostbare bezittingen. Een middelgrote dry bag waar naast je kostbaarheden ook bijvoorbeeld een set schone kleding in past.

  Met deze 20 liter dry bag hou je zand, water en vuil weg van je kostbare bezittingen. Een middelgrote dry bag waar naast je kostbaarheden ook bijvoorbeeld...

Blijf op de hoogte

Ontvang alle laatste informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief!

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  Nature Hike dekenmodel slaapzak Outdoors Ultra Light - Blauw
  54.95