Regenbroek

Bij CheapOutdoor koop je de beste regenbroek voor jouw activiteiten buiten. Met een regenbroek kom je droog over, zonder de hele dag met een stel natte benen te zitten. Of je nu naar school gaat, gaat wandelen of fietsen een regenbroek...
Lees meer

Bij CheapOutdoor koop je de beste regenbroek voor jouw activiteiten buiten. Met een regenbroek kom je droog over, zonder de hele dag met een stel natte benen te zitten. Of je nu naar school gaat, gaat wandelen of fietsen een regenbroek haalt jou droog over.


Minder
 • 36.95

  36.95

  Deze regenbroek van Highlander is perfect om tijdens elke buitenactiviteit bij je te hebben. Zeer compact op te bergen en zeer betrouwbaar gedurende een regenbui.

  Deze regenbroek van Highlander is perfect om tijdens elke buitenactiviteit bij je te hebben. Zeer compact op te bergen en zeer betrouwbaar gedurende een...

Wat is een regenbroek?

Een regenbroek is een broek die speciaal is gemaakt om mee door de regen te gaan. Of je nu moet fietsen of aan het wandelen bent, zonder regenbroek een regenbui trotseren ga je niet redden zonder een natte broek te halen. Met een regenbroek is dit geen enkel probleem.

Regenbroek: een droge broek houden

De regenbroek zorgt ervoor dat jij tijdens een regenbui droog over komt. Erg vervelend als je naar je werk of school moet en je moet de gehele dag met een natte broek zitten.

Om dit voor te zijn neem je een regenbroek mee die je compact kan opbergen maar als het nodig is zo aan hebt en gewoon door kan gaan zonder compleet doorweekt aan te komen op de plek van bestemming.

Speciaal om de regen te doorstaan is er gekozen voor materiaal dat waterdicht is, hiermee kom je zelfs met een stortbui droog over. De regenbroeken worden geleverd in een compact zakje dat gemakkelijk mee te nemen is in elke tas of rugzak.

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  EHBO kit in reistas Travel Bag - 9-delig
  14.95
 • Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  Highlander regenjas Stow & Go Packaway met opbergzakje - Antraciet
  39.95