Rugzak met waterzak

Cheap Outdoor heeft het beste aanbod in rugzakken met waterzak voor tijdens het sporten. Met een hydropack is het mogelijk om zonder onderbreking van het sporten jouw vocht weer aan te vullen. Daarom is een waterrugzak vooral handig...
Lees meer

Cheap Outdoor heeft het beste aanbod in rugzakken met waterzak voor tijdens het sporten. Met een hydropack is het mogelijk om zonder onderbreking van het sporten jouw vocht weer aan te vullen. Daarom is een waterrugzak vooral handig tijdens het wandelen, fietsen, hiken, trekking of backpacken.


Minder

Wat is een hydropack?

Een hydration pack, afgekort hydropack, is simpelweg een rugzak met waterzak ingebouwd. Deze waterzak dient als handig alternatief voor een bidon. Dit komt doordat de rugzak met waterreservoir meer capaciteit heeft voor jouw drinken. Een waterzak rugzak is daarom heel handig wanneer je langer dan drie uur sport en tussendoor geen tijd hebt om een bidon bij te vullen.

Water rugzak: meer dan een waterreservoir

Een rugzak inclusief waterzak is natuurlijk ook handig voor het meenemen van andere benodigdheden. De handige opbergvakjes in de de rugzak bieden namelijk plek voor wat te eten zoals een reep of banaan, pleisters voor een klein ongelukje of elektronische apparatuur. Een hydration pack is multifunctioneel en mag daarom zeker niet ontbreken bij jouw sportoutfit.

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  29.95
 • Highlander Waterzuiveringstabletten Oasis - 50 tabletten
  Highlander Waterzuiveringstabletten Oasis - 50 tabletten
  12.95