Slaapzak

CheapOutdoor heeft het beste assortiment slaapzakken geschikt voor ieder moment. De slaapzak die je gaat kopen, moet je namelijk constant een goede nachtrust bieden. Of je nu op de camping in Nederland slaapt of gaat backpacken aan de andere...
Lees meer

CheapOutdoor heeft het beste assortiment slaapzakken geschikt voor ieder moment. De slaapzak die je gaat kopen, moet je namelijk constant een goede nachtrust bieden. Of je nu op de camping in Nederland slaapt of gaat backpacken aan de andere kant van de wereld, CheapOutdoor heeft altijd de geschikte slaapzak.


Minder

Wat is een slaapzak?

Een slaapzak is een dik gevoerde zak om in te slapen. Aangezien een slaapzak makkelijk op te rollen is, nemen veel mensen een slaapzak mee tijdens trekking of andere outdoor activiteiten. Er zijn verschillende soorten slaapzakken, geschikt voor verschillende soorten reizen. Alle slaapzakken worden geleverd met een compressiezak om de slaapzak op te kunnen bergen of te vervoeren, bijvoorbeeld tijdens het backpacken.

Slaapzak: mummyslaapzak of dekenmodel

Bij CheapOutdoor kun je onder andere een mummyslaapzak of dekenmodel slaapzak kopen. Wanneer kies je voor een mummyslaapzak, en wanneer voor een dekenmodel slaapzak? De mummyslaapzak heeft minder loze ruimte om warm te houden en isoleert hierdoor beter. Daarom is deze slaapzak tot een lagere temperatuur te gebruiken. De dekenmodel of enveloppemodel slaapzakken hebben meer lege ruimte en verliezen hiermee meer van de warmte.

Product Video

Best verkochte producten

 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Rood
  29.95
 • Highlander Waterzuiveringstabletten Oasis - 50 tabletten
  Highlander Waterzuiveringstabletten Oasis - 50 tabletten
  12.95