Slaapzak

CheapOutdoor heeft het beste assortiment slaapzakken voor jouw avonturen. Een slaapzak zorgt voor een goede nachtrust die je de volgende dag weer extra doet genieten. In ons assortiment vind je zowel dekenmodel- als ook...
Lees meer

CheapOutdoor heeft het beste assortiment slaapzakken voor jouw avonturen. Een slaapzak zorgt voor een goede nachtrust die je de volgende dag weer extra doet genieten. In ons assortiment vind je zowel dekenmodel- als ook mummyslaapzakken.


Minder

Wat is een slaapzak?

Een slaapzak is een dik gevoerde zak om in te slapen. De slaapzakken zijn onder te verdelen in een dekenmodel-slaapzak ook wel enveloppe slaapzak genoemd of de mummyslaapzakken. In het deken model lig je minder strak dan in de mummy slaapzak, hiermee isoleert hij ook iets minder.

Slaapzak: mummyslaapzak of dekenmodel

Wanneer kies je nu voor een mummyslaapzak? En wanneer kies je nu voor een dekenmodel slaapzak? De mummyslaapzak heeft minder loze ruimte om warm te houden en isoleert hierdoor beter. Dit resulteert doorgaans in slaapzakken die tot een lagere temperatuur gebruikt kunnen worden. De dekenmodel of enveloppemodel slaapzakken hebben meer ruimte die leeg is en verliezen hiermee meer van de warmte. Alle slaapzakken worden geleverd met een compressiezak om de slaapzak op te kunnen bergen of te vervoeren.

Product Video

Best verkochte producten

 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Zwart
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Zwart
  29.95
 • Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  Fosco Industries muskietennet Mosquito net 1 persoons - Wit
  18.95
 • KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Grijs
  KeySmart sleutelopberger 2.0 Extended (2-8 sleutels) - Grijs
  29.95
 • Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  Survival multitool 11-delig Creditcard formaat
  7.95